Ibland undrar man...

on torsdag 22 december 2011
Hur tänkte Migrationsverket nu? Vi har redan i dag ett stort problem med segregation i Sverige. Människor som kommer hit känner inte riktigt att de är en del av samhället. Resultatet blir fattigdom och kriminalitet. Den i särklass viktigaste förutsättningen för att man ska kunna bo, leva och trivas i ett nytt land är att man förstår språket. Faktum är att bristfällig kunskap i språket redan i dag ställer till med kommunikationsproblem mellan Migrationsverket och assylsökande. Förväntas man lösa det problemet genom att inte utbilda dem alls?


Om jag har förstått det här rätt gäller det bara i Skellefteå. Och jag är väl inte direkt förvånad att det är just i Skellefteå som ett beslut som detta fattas. Det är inte första gången någon i beslutsfattande position verkar få någon form av mental kollaps

Okej, den sista länken där var kanske ett skämt. Men de övriga två, personerna som tog dessa beslut kan väl ändå omöjligt ha känt sig nöjda när de kom hem på kvällen? Eller kom gråsossen hem den 3e november, lutade sig tillbaka i soffan och sa "Hörrudu älskling, jag dödade förmodligen någon i dag. Känns jävligt skönt." Tveksamt va?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar